Pastry Sweden AB

SkickaTårta.se är en e-handelstjänst för företag och privatpersoner som vill tacka, gratta och uppskatta med tårtor och bakverk. SkickaTårta.se har 

ett stort nätverk av 450 utvalda lokala konditorier över hela Sverige, som dagligen levererar nybakade frestelser från Haparanda i norr till Ystad i söder. Bakverken bakas samma dag som de levereras, och vem som helst kan skicka en tårta genom att besöka hemsidan och välja personliga tårtor med egna bilder och egen text.

Företaget bildades 2010 och har huvudkontor i Malmö.

Fikaindustrin är en av årets riktiga vinnare enligt Handelns Utredningsinstitut, något som SkickaTårta.se har märkt av.
– Vi har väldigt mycket att göra just nu och det är jättekul. Många hör talas om oss och upptäcker hur enkelt det är att skicka en tårta. Det är både företag och privatpersoner som vill gratta, tacka och uppskatta någon. För företag finns det ingen annan tjänst som premierar så många anställda till ett så pass lågt pris, säger Magnus Noord, VD och grundare av SkickaTårta.se.

– Många beställer personliga tårtor med egna motiv och det är ju ett trevligt och väldigt gott och överraskande sätt att visa någon uppskattning. För det mesta är det också fler än bara den som får tårtan som har glädje av den, säger Magnus Noord.

2014 gick Industrifonden in som ägare i bolaget, något man kan läsa om här i SDS artikel.

Comments are closed