Solentro AB

Affärsidén för Solentro är att tillhandahålla ett enkelt sätt att göra en egen bok eller fotobok. En mycket uppskattad gåva och personlig present oavsett tillfälle – en personlig fotobok fungerar alltid! Har du en berättelse, dikt, brev, blogg eller andra texter? Gör din egen bok hos Solentro idag!

Det hela började när bröderna insåg att det inte fanns en bra tjänst för att beställa en personlig bok i ett enda exemplar, i samband med att de ville ge bort en unik present till sin far på hans högtidsdag. De ville samla personliga hälsningar och anekdoter från nära och kära i en tryckt bok, men de tjänster som fanns på marknaden fokuserade på fotografier. De insåg att när texten står i centrum krävs något helt annat av både tekniken och designen. Som sanna entreprenörer startade de då ett eget bolag och utvecklade tjänsten!

Enkelt sammanfattat fungerar det så här;

  • Öppna ett bokkonto, välj design och boktyp som passar mottagaren.
  • Skriv eller kopiera in den text du önskar. Ladda upp egna bilder om du vill.
  • Bjud in personer att bidra med text om du vill. Inbjudan är färdig och skickas automatiskt, du bestämmer slutdatum för medverkan. Inskickade texter hamnar direkt i bokkontot och placeras enkelt ut mha en smidig drag & drop funktion.
  • Ändra upplägg och texter tills du är nöjd. Allt sparas automatiskt medan du arbetar.
  • Skicka iväg din beställning när du är nöjd.
  • Solentro levererar din bok inom två veckor. Du kan enkelt beställa fler exemplar.

Bröderna Tobias och Hampus Schildfat stormade in i vår portfolio i början av 2009. Efter att ha deltagit i SVT’s Draknästet blev de kändisar över en natt. Här kan du se deras medverkan.

Bröderna är aktiva skribenter. Hampus skriver om böcker i allmänhet i sin blogg Vem som helst kan göra sin egen bok och Tobias har gett ut bästsäljaren Vägen till din första miljon.

Comments are closed